slider

Biztonság

kényelem

vitalitás

A biztonságos jövőért!

Időskorban is oda kell figyelnünk saját magunkra. Egy-egy rossz lépés, betegség gyorsan megváltoztathatja a sorsunkat. A magány, a társasági élet hiánya mára alapvető problémaként lépett fel a nyugdíjasok körében. Mi több! Rablóknak, szélhámosoknak, csalóknak is halmozottan ki vannak téve. 

Köztudott tény, hogy az idősek könnyebben elkezdenek beszélgetni egy idegennel, mint mások. Ennek hátulütője, hogy sokan kihasználják a kedvességüket, és a bizalmukba férkőznek. Azzal nincs probléma, hogy új barátokra szeretnének szert tenni és vágynak a társaságra, de sokkal körültekintőbbnek kell lenniük, mikor azt válogatják meg, kivel elegyednek szóba. Fontos, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni!

Aktív nyugdíjas és körbeveszi a magány? Itt egy remek lehetőség Ön számára!

2017-ben Sződligeten nyugdíjasházak épülnek. A leendő beköltözők nyugdíjasház használati jog formájában lakást is kapnak. Olyan idősek beköltözését várjuk, akik még aktív életet élnek, hiányzik a társaság a mindennapjukból és a napi ápolási idejük nem haladja meg a 4 órát.

Különböző szolgáltatáscsomagokat is igénybe vehetnek a nyugdíjasházak lakói. Az Alapcsomag tartalmazza a kertápolást, a jég-és a hó mentesítését, az háziorvosi ellátást, és a 24 órás porta- és biztonsági szolgálatot.

Van egy Opcionális Egészségcsomag is, melyet a lakók állíthatnak össze saját igényeik szerint, amennyiben szükségük van rá: választhatnak a gyógytorna, a gyógy-masszázs, a csoportos mozgásterápia és a vízi torna közül.

A lakások idén épülnek, ezáltal nem lesznek lelakottak. Más nyugdíjasházakkal ellentétben, a Kék Duna Nyugdíjasházak élethosszig tartó biztonságot nyújt, hiszen társintézménye, a Kék Duna Idősek Otthona. Ha a napi gondozási ideje a lakónak meghaladja a 4 órát, akkor átköltözhet az szomszédos Kék Duna Idősek Otthonába. Ez minden lakó számára biztosítva van, de ez a választási lehetőség nem kötelező. A sport, a mozgás sem maradhat ki az életünkből. A nyugdíjasházak területén kisebb-nagyobb sétákra indulhatunk a Duna partja mentén.

Mit kínálnak a Kék Duna Nyugdíjasházak?

Megoldást arra, hogy boldog, aktív nyugdíjas kort, élethosszig tartó biztonságban élhessék, miközben új barátokra is szert tehetnek.

Amennyiben bővebb információra van szüksége, kérjük, keresse meg Viszota Krisztinát a +36 20 311 8538 vagy a viszota.krisztina@kdo.hu e-mail címen!