slider

Biztonság

kényelem

vitalitás

A nyugdíjasház

Mindannyiunk vágya, hogy aktív nyugdíjas éveinket biztonságban, kényelemben és békés, harmonikus környezetben éljük

Számunkra a biztonság nem csak személyes védelmet jelent, hanem olyan támogató közösséget, amelyben mindenki megtalálhatja a számára kedves társaságot, és amelyben könnyen elérhető az időnkénti alkalmi segítség, és tartós  személyes gondoskodás is. Életünk során eljuthatunk oda, hogy saját magunkról már nem tudunk segítség nélkül gondoskodni. Ennek teremtjük meg ideális lehetőségét a Kék Duna Nyugdíjasházak létrehozásával. A lakópark Nyugdíjasházait és lakásait úgy alakítjuk ki, hogy lakóik maximális biztonságban tölthessék vitalitással teli nyugdíjas éveiket, élvezhessék a személyre szabott szolgáltatásokból fakadó kényelmet. Egy olyan minőségi életformát kínálunk lakóinknak, amelyben aktív tagjai lehetnek egy harmonikus lakóközösségnek, és lehetővé tesszük, hogy ameddig csak akarnak és képesek, a lakóparkban lévő otthonukban éljenek.  

A Kék Duna Nyugdíjasházakba olyan 67. életévüket betöltött emberek költözhetnek, akik önálló életvitelre képesek, cselekvőképesek (nincsenek gondnokság alatt), nem demensek (nem Alzheimer betegek), nem pszichiátriai betegek, valamint nem szenvednek függőségben és erről a nyugdíjasház használati jogának megszerzésekor nyilatkozatot tesznek.

A Kék Duna Nyugdíjasházakba olyan embereket várunk, akik biztonságban, kényelemben és támogató közösségben szeretnének élni még hosszú ideig, és ha koruk előrehaladtával egészségi állapotuk megromlik, nem a hozzátartozóiktól várják el, hogy ápolják őket, hanem maguk szeretnének gondoskodni saját maguk ápolásáról. Olyan szemléletű embereket várunk, akik a ma sokat emlegetett pénzügyi öngondoskodáson túl személyes öngondoskodást és függetlenséget is szeretnének megvalósítani idősebb korukra.  

A Kék Duna Nyugdíjasházak a Kék Duna Idősek Otthona közvetlen szomszédságában épül, és a Kék Duna Nyugdíjasház lakói könnyen, gyorsan, akár alkalomszerűen vagy tartósan is igénybe vehetik az Otthon szolgáltatásait. A Nyugdíjasházak megvalósítása során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy lakóink életkorának és egészségi állapotának megfelelő, színvonalas életkörülményeket teremtsünk, és helyben hozzáférjenek minden olyan szolgáltatáshoz, ami a tartalmas életvitelükhöz szükséges.

Arra törekszünk, hogy a Nyugdíjasházak biztonságában minőségi életet élhessen, elősegítsük, hogy aktív tagja legyen a lakóközösségnek, és lehetővé tegyük, hogy ameddig csak képes és akar, a Nyugdíjasházban lévő otthonában éljen.