slider

Biztonság

kényelem

vitalitás

Kinek való egy nyugdíjasház?

A nyugdíjasházak fogalmát gyakorta összekeverik az idősek otthonával. Ez nem meglepő, hiszen sok esetben a szakemberek sem tudják,mi a különbség a két fogalom között.

Ha valaki most arra venné a fáradtságot, hogy beírja a keresőbe, nem sokkal lesz okosabb, hiszen sok idősek otthonát listáz a találatok között.

De akkor én most nyugdíjasházba menjek vagy idősek otthonába?

Amennyiben sokszor kapja válaszul barátnőitől egy hétvégi kirándulásra, hogy fáj a lábuk, melegük van, és még a reumájuk is kiújult, ugyanakkor Ön szívesen menne, várjuk szeretettel a Kék Duna Nyugdíjasházakban, ahol olyan társaságban lehet, akik szívesen vesznek részt aktív programokon.

Kék Duna Nyugdíjasházak? Mitől jobb a többitől?

Nyugdíjasházunkban megtalálható minden olyan kényelmi és szükség esetén ápolási szolgáltatás, amire idősebb korban szüksége lehet valakinek. Ami még ettől is több… Az az élethosszig tartó biztonság. Mi teszi ezt lehetővé?
Nem más, mint társintézményünk, a Kék Duna Idősek Otthona, mely már több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. Tehát, ha nem bízna ezen cikk írójában, kérdezze az otthon lakóit! J

A partnerségnek köszönhetően lehetőséget kínálunk arra, hogy a napi 4 órás ápolási igény bekövetkeztében továbbra is biztonságos, kényelmes, és harmonikus környezetben élhesse idős napjait.

Lakóink többféle szolgáltatás csomag közül is választhatnak. Többek között az Opcionális Egészségmegőrző csomagot, ami tartalmazza a csoportos mozgásterápiát, a csoportos vízi tornát, a gyógy-masszázst és az egyéni gyógytornát, vagy ezeket akár külön is igénybe vehetik.

Persze, és akkor gondolom újra fizethetem be a belépési díjat…

Hát nem!!! Erről szó sincs, hiszen a Nyugdíjasházak lakói számára alanyi jogon jár az átköltözés lehetősége, egészségi állapotukhoz mérten.A biztonság Nálunk többet jelent a védelemnél. Számunkra a társasági élet, a támogató közeg és az időközönkénti segítség is a biztonság részét képezi.

Amennyiben bővebb információra van szüksége, kérjük, keresse fel Viszota Krisztinát a +36 20 3118538-as számon vagy a viszota.krisztina@kdo.hu e-mail címen!