slider

Biztonság

kényelem

vitalitás

Köszöntő

Mottó: BIZTONSÁG, KÉNYELEM, VITALITÁS 

 

Köszöntjük a Kék Duna Nyugdíjasházban!

Kék Duna NyugdíjasházMindannyiunk vágya, hogy nyugdíjas éveinket biztonságban, kényelemben és békés, harmonikus környezetben éljük. Számunkra a biztonság nem csak személyes védelmet jelent, hanem olyan közeget, ahol könnyen elérhető az időnkénti segítség, a támogató közösség és a társasági élet. Életünk során eljuthatunk oda, hogy saját magunkról már nem tudunk segítség nélkül gondoskodni. Ennek teremtjük meg ideális lehetőségét a Kék Duna Nyugdíjasház létrehozásával. A Nyugdíjasház lakásait és környezetét úgy alakítjuk ki, hogy lakóik maximális biztonságban érezhessék magukat a vadul száguldó világban, élvezhessék vitalitással teli nyugdíjas éveiket és a szolgáltatásokból fakadó kényelmet. Minőségi nyugdíjas életformát kínálunk prémium lakókörnyezetben!

A Kék Duna Nyugdíjasház egy lakópark a Sződliget üdülő és szabadidős övezetében, melynek Kék Duna Idősek Otthona körül. A lakópark Budapesttől 20 kilométerre északra, a főváros ideális közelségében, ám mégis festői természeti környezetben helyezkedik el, közvetlenül a Duna partján. A ligetes partszakasz, a Szentendrei sziget és a Pilis hegyvonulatának látványa természetes nyugalmat sugároz, ami a jó levegőre, kellemes sétákra hívogat.

A nyugdíjasház – szemben az idősek otthonával – nem tartozik a szociális törvény hatálya alá, nem kell működési engedéllyel rendelkeznie, és általában nem is kötelezett teljeskörű ellátásra. Mivel a lakópark a Kék Duna Idősek Otthona közvetlen szomszédságában épül, így a Kék Duna Nyugdíjasház lakói könnyen, gyorsan, akár alkalomszerűen vagy átmenetileg, vagy akár tartósan is igénybe vehetik az Otthon szolgáltatásait. Nyugdíjasház megvalósítása során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy lakóink életkorának és egészségi állapotának megfelelő, színvonalas életkörülményeket teremtsünk, és helyben hozzáférjenek minden olyan szolgáltatáshoz, ami a tartalmas életvitelükhöz szükséges.

Arra törekszünk, hogy a nyugdíjasház biztonságában minőségi életet élhessen, elősegítsük, hogy aktív tagja legyen egy támogató lakóközösségnek, és lehetővé tegyük, hogy ameddig csak képes és akar, a Nyugdíjasházban lévő otthonában éljen.