slider

Biztonság

kényelem

vitalitás

Mikor van itt az ideje az időskori önálló életformának?

Aggódik esetleg azon, hogy egy idősebb közösséghez történő csatlakozás esetén függetlensége elvesztését jelentené? Életformájának változtatásakor kihívást jelenthet számos tényező, az embernek sok mindent kell mérlegelni, s félünk a változástól, az újtól, az ismeretlentől. De felfoghatjuk úgy is, hogy egy önálló életközösségbe költözhetünk, és ezzel együtt egy új, inspiráló fejezetet kezdhetünk az életben - új barátságokkal és új kalandokkal töltve.

Nehéz kapcsolatba kerülnie a családdal és a barátokkal?

Talán a barátait és a családját lefoglalja a munka és más kötelezettségek? A szomszédjai, akik egész életében pár lépésre laktak, elköltöztek?A látása miatt nem tud már olyan gyakran vezetni, mint korábban, s ez kissé megnehezíti a napi közlekedést? Néha nehéz a házból is kijutni, hogy ellátogasson családtagjaihoz, barátaihoz, vagy esetleg a boltba? Ezek a valós nehézségek mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az ember elszigetelve és elhagyatva érezze magát. Egy független életközösségre való áttérés mindezen segíthet, ugyanis azáltal, hogy új emberekkel ismerkedik a korosztályából, új barátságokra tesz szert, és kiélvezi a lehetőségeket, melyeket újdonsült otthona nyújt Önnek (különböző események, aktív időtöltés, klubok, kirándulások), magabiztosabbá válhat, mint korábban bármikor.

Terhet jelent megőrizni jelenlegi otthona állapotát?
Bár nagyon büszke az évek során épített otthonára, karbantartása és fenntartása most már túlságosan megterhelőnek tűnik? Szeretne egy olyan házat, melynek fenntartásával és költségeivel nem kell törődnie, és ahol nem maga van a házért, hanem a ház magáért? A Kék Duna Nyugdíjasházakban mindezt megkaphatja, hiszen itt gondoskodnak a házimunkákról, és minden egyéb teendőről, miközben Ön lazíthat, és kiélvezheti a megérdemelt pihenést. 
Az időskori független életmód lehetőséget nyújt arra, hogy megkönnyítse az életét. Szabadon élvezheti a nyugdíját, miközben minőségi életet élhet, és nem kell az olyan tevékenységekkel bajlódnia, mint a mosás, takarítás vagy akár a napi étkezés.

A hazai piacon eddig egyedülálló módon a Kék Duna Nyugdíjasházak az egyetlen, aki ezt a sajátos lakhatásformát kínálja, bőséges szolgáltatási csomagokkal.

A Kék Duna Nyugdíjasházakba olyan embereket várunk, akik biztonságban, kényelemben és támogató közösségben szeretnének élni még hosszú ideig.

Amennyiben bővebb információra van szüksége, kérjük, keresse Viszota Krisztinát a +36 20 3118538-as számon vagy a viszota.krisztina@kdo.hu e-mail címen!

www.kekdunanyugdijashazak.hu

#SzemélyesÖngondoskodás