slider

Biztonság

kényelem

harmónia

A nyugdíjasház

Mindannyiunk vágya, hogy nyugdíjas éveinket biztonságban, kényelemben és békés, harmonikus környezetben éljük

Számunkra a biztonság nem csak személyes védelmet jelent, hanem olyan támogató közösséget, amelyben mindenki megtalálhatja a számára kedves társaságot, és amelyben könnyen elérhető az időnkénti alkalmi segítség, és tartós  személyes gondoskodás is. Életünk során eljuthatunk oda, hogy saját magunkról már nem tudunk segítség nélkül gondoskodni. Ennek teremtjük meg ideális lehetőségét a Kék Duna Nyugdíjasházak létrehozásával. A Nyugdíjasházak lakásait és környezetét úgy alakítjuk ki, hogy lakóik maximális biztonságban érezhessék magukat a vadul száguldó világban, maradéktalanul élvezhessék a szolgáltatásokból fakadó kényelmet és a természetből áradó harmóniát.

A Kék Duna Nyugdíjasházakba olyan 67. életévüket betöltött emberek költözhetnek, akik önálló életvitelre képesek, cselekvőképesek (nincsenek gondnokság alatt), nem demensek (nem Alzheimer betegek), nem pszichiátriai betegek, valamint nem szenvednek függőségben és erről a nyugdíjasház használati jogának megszerzésekor nyilatkozatot tesznek.

A Kék Duna Nyugdíjasházakba olyan embereket várunk, akik biztonságban, kényelemben és támogató közösségben szeretnének élni még hosszú ideig, és ha koruk előrehaladtával egészségi állapotuk megromlik, nem a hozzátartozóiktól várják el, hogy ápolják őket, hanem maguk szeretnének gondoskodni saját maguk ápolásáról. Olyan szemléletű embereket várunk, akik a ma sokat emlegetett pénzügyi öngondoskodáson túl személyes öngondoskodást és függetlenséget is szeretnének megvalósítani idősebb korukra.  

A Kék Duna Nyugdíjasházak a Kék Duna Idősek Otthona közvetlen szomszédságában épül, és a Kék Duna Nyugdíjasház lakói könnyen, gyorsan, akár alkalomszerűen is igénybe vehetik az Otthon szolgáltatásait. A Nyugdíjasházak megvalósítása során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy lakóink életkorának és egészségi állapotának megfelelő, színvonalas életkörülményeket teremtsünk, és helyben hozzáférjenek minden olyan szolgáltatáshoz, ami a tartalmas életvitelükhöz szükséges.

Arra törekszünk, hogy a Nyugdíjasházak biztonságában minőségi életet élhessen, elősegítsük, hogy aktív tagja legyen a lakóközösségnek, és lehetővé tegyük, hogy ameddig csak képes és akar, a Nyugdíjasházban lévő otthonában éljen.

Egy olyan életformát kínálunk, ami a következő felvetésekre, kérdésekre ad egyszerű, gyors megoldást:

  • Időskoromra nem szeretnék a gyermekeim terhére lenni!
  • Én már gondoskodtam eleget a gyermekeimről, mostmár szeretnék magamról gondoskodni!
  • Jó társaságban szeretném eltölteni nyugdíjas éveimet!
  • Már megint fel kell íratni a gyógyszerem! Mehetek az orvoshoz majd a patikába és várhatok a soromra!
  • Bevettem a gyógyszerem?
  • Kéne egy gyógytornász, aki átmozgat!