slider

Biztonság

kényelem

vitalitás

Nyugdíjasházak a Duna parton!

A nyugdíjasház fogalmát sokan összekeverik az idősek otthonával, holott a kettő nem ugyanaz. Nyugdíjasházak lényege ugyanis, hogy a még aktív, életvidám nyugdíjasok számára nyújtson minőségi életvitelszerű megoldást. http://visszahivas.kekdunanyugdijashazak.hu/

Ha már jelenleg nyugdíjas korba lépett, de nincsen rászorultsági igénye (nem szorul napi 4 óránál több ápolásra), teljesen érthető, ha nem akar idősek otthonába menni. Nyugdíjasházunk egy olyan életformát nyújt, mely biztosítja a jó közérzetet. Mi több! Az életkora sajátosságaival járó körülmények nyújtása mellett függetlenül, önállóan élheti idős napjait. Pont úgy, ahogyan eddig, és mindezt nem teljesen egyedül!

Sződligeten építünk egy, a fentiekben leírt tulajdonságokkal rendelkező nyugdíjas villaparkot, mely több szempontból is kiemelkedő versenytársai közül:

- Egyrészről a gyönyörű kilátás, környezet, zöldövezet, amely körülveszi a hamarosan épülő házakat, kivételes látványt és közérzetet nyújt majd lakói számára (ld. a cikkhez mellékelt képet).

- Másrészről pedig teljes mértékben kielégíti a biztonságérzet igényét. De lássuk csak, ez mit is jelent! 😉

Biztonság címen már mi is tettünk közzé cikket, illetve sok helyen olvashattak róla, mit is jelent ez valójában. Első sorban persze a felgyorsult technológia, és elsődleges fizikai biztonságunk jut eszünkbe róla. De mi van, ha a jövőre gondolunk?

Mi lesz velünk 10-20 év múlva? Idősek otthonába manapság egyre hosszabbak a várólisták. Most úgy gondoljuk, nem lesz ilyenre szükségünk. De mi van, ha mégis? Itt egy nagyon szimpatikus alternatíva! És ezzel eláruljuk nyugdíjasházunk legkedvezőbb előnyét. 😉

Magyarországon nagyon ritka, hogy idősek otthona nyugdíjasházzal legyen integrálva. Ez lehetőséget ad arra, hogy a lakó igény szerint élvezhesse az idősek otthona facilitásait, illetve nyugdíjasházuk 24 órás felügyeletet biztosít, így igazán biztonságban érezheti magát!

A nyugdíjasházzal kötött megállapodás mellékleteként az idős otthonnal is köt előzetes megállapodást, mely akkor lép érvénybe, mikor a lakó napi ápolási igénye meghaladja a napi 4 órát. Ekkor ugyanis kiköltözik a nyugdíjas házból, pénzét időarányosan visszakapja, majd azt befizetve helyet biztosítunk idős otthonunkban.

Ezzel a szerződéssel élete hátralévő részére biztonsági lefedettséget kap, hiszen garantáltan, mindig vannak megfelelő szakemberek a környezetében, akik segítségét egészségügyi szintjéhez mérten veheti igénybe.


A lakóközösségben mind olyan nyugdíjasok élnek, akik képesek az önálló életvitel fenntartására, így a közösségi élet kialakítása rendkívül könnyű azok számára, akik a társasági élet kedvelői.


Tulajdonképpen úgy kell ezt elképzelnünk, mint lakások összességét, ahol hozzánk hasonló tulajdonságú emberek laknak, akiket hasonló kérdések foglalkoztatnak.


Összességében mit is nyújt a Kék Duna Nyugdíjas Ház? - Életünk végéig tartó biztonságot, mellyel egyidejűleg biztosítva vannak az életkorunkkal járó sajátosságok. Ennek köszönhetően pedig olyan idős korunk lehet, amelyről sokan csak álmodnak. A gondok magunk mögött hagyásával ugyanis lehetőségünk van az önmegvalósításra, mely minden emberi élet legfőbb célja.


Visszahívás kérése: http://visszahivas.kekdunanyugdijashazak.hu/

Részletes információ: www.kekdunanyugdijashazak.hu

#SzemélyesÖngondoskodás 😊