slider

Biztonság

kényelem

vitalitás

Szárad a tinta az építési engedélyen!

Már kézzel fogható dokumentumok is igazolják: elindult a Kék Duna Nyugdíjasházak megvalósítása! A sződligeti Kék Duna Nyugdíjasházak a Kék Duna Idősek Otthonával együttműködésben várja azokat a nyugdíjasokat, akik aktív, biztonságos, harmonikus idős korra vágynak.

Miért válassza a Kék Duna Nyugdíjasházakat?

Mert a 15 éve működő Idősek otthonával együttműködve lehetővé tesszük az élethosszig tartó biztonságot és személyes gondoskodást. És mindezt a Dunakanyar kapujában, a festői Sződligeti Duna parton.

Az idősotthon szolgáltatásai a nyugdíjasházak lakói számára is könnyen elérhetőek. Természetesen csak szükség és igény szerint, hiszen a nyugdíjasházak lakói még aktív életet élnek. Olyan nyugdíjas embereket várunk, akik egy pozitív gondolkodású, támogató lakóközösségbe szeretnének tartozni!

Érdemes átolvasni a gyakran ismételt kérdéseket weboldalunkon, hogy teljesebb képet kaphassanak működésünkről:  http://www.kekdunanyugdijashazak.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek

A Kék Duna Nyugdíjasházakban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szolgáltatáscsomagot. Az alap szolgáltatásokon felül ugyanis van lehetőség más szolgáltatások igénybevételére is.

Elege van az állandó bevásárlásból, illetve főzőcskézésből, sorban állásból a patikában? Vagy esetleg jó lenne naponta megmozgatnia magát egy kis csoportostorna keretein belül, vagy sétálni a Duna parton? A csomagok összeállításánál igyekeztünk figyelembe venni mindenki igényét. Itt olvashat bővebben róluk: http://www.kekdunanyugdijashazak.hu/-szolgaltatasok

Mindez mennyiért?

Duna parti panorámás lakások használati jogai már leköthetőek!Egy házat akkor kezdünk el megépíteni, ha a benne lévő lakások zöme elkelt. Egy házban csak 20 lakás van, és már van több jelentkező is!

Amennyiben további kérdések merültek fel, melyekre most nem kapott válasz, keresse Viszota Krisztina kollégánkat a +36 20 311 8538 telefonszámon, vagy írjon a viszota.krisztina@kdo.hu e-mail címre.