slider

Biztonság

kényelem

vitalitás

Újépítésű Nyugdíjasházak Sződligeten

A biztonság kulcsfontosságú tényező az életünk bármely szakaszában, időskorunkra pedig a legfontosabbá válik. Sajnos rengeteg veszéllyel kell szembenéznie az időseknek. Rablók, csalók, szélhámosok áldozatául válhatnak.

Ha nem érezzük magunkat kellő biztonságban, vagy magányosnak érezzük magunkat, akkor el kell gondolkodnunk azon, milyen lehetőségeink vannak a boldog, aktív, biztonságban eltöltött idős életre.

A megoldás itt van a szemünk előtt!

Idén Sződligeten nyugdíjasházak épülnek. Fontos megjegyezni: a nyugdíjasház nem egyenlő az idősek otthonával!

A nyugdíjasházakba olyan idősek beköltözését várjuk, akik még aktív életet élnek, és az ápolási idejük nem haladja meg a napi 4 órát. Az intézmény a teljes körű biztonság mellett különféle szolgáltatásokat is nyújt.

Van az Opcionális Gasztró csomag, ami segítségnyújtási lehetőséget biztosít az ételkészítésben és az étkezés előkészítésében akár egy esetlegesen megadott diéta szerint is. Egy másik szolgáltatás az Opcionális Higiéniás csomag, ami a háztartásbeli tevékenységek vezetésében ad segítséget. Ebbe beletartozik a bevásárlás, a gyógyszerek adagolása, vasalás és a mosás is.

A beköltöző lakók használati jog formában kapják lakásaikat. Ezek a lakások idén épülnek, ezáltal az első lakók újépítésű lakásokat fognak kapni. Társintézményünk, a Kék Duna Idősek Otthona, aminek köszönhetően a többi nyugdíjasházzal ellentétben, mi élethosszig tartó biztonságot nyújtunk. Ha lakónk meghaladja a napi 4 óra gondozási időt, akkor átköltözhet a Kék Duna Idősek Otthonába, így nem kell elhagynia a ’Kék Dunát’.

Az átköltözés nem kötelező opció, de minden lakó számára igény szerint biztosított.

A belső környezet is inspiráló, de a külső környezet egyszerűen lehengerlő. A Kék Duna Nyugdíjasházak a Duna partján helyezkednek majd el.

Az egészségünk megőrzése is fontos időskorunkban. Ehhez pedig remek lehetőség, hogy a nyugdíjasházak területén kisebb-nagyobb sétákra indulhatunk a tiszta levegőn. Mindehhez remek kilátás és szép környezet párosul.

Mit kínálunk?

Megoldást arra, hogy boldog, aktív nyugdíjas kort, élethosszig tartó biztonságban élhessünk, miközben új barátokra is szert tehetünk.

Amennyiben bővebb információra van szüksége, kérjük, keresse meg Viszota Krisztinát a +36 20 311 8538 vagy a viszota.krisztina@kdo.hu e-mail címen!